I första hand erbjuder jag biltransport och båttransport men andra fordon och diverse annat gods körs också.  Allt gods är försäkrat under transporten (inklusive en speciell försäkring för fordon). Företaget har såklart trafiktillstånd samt även ett så kallat blått gemensamhetstillstånd som ger rätt att bedriva transporter inom hela EU.


De flesta transporterna görs med en så kallad multitrailer som dras av en stor skåpbil. Trailern får lasta ca. 2300 kg, har en stor slät lastyta och är försedd med både tipp och en bred ramp som möjligör lastning av låga bilar samt även smala fordon som minigrävare, snöskotrar och mindre traktorer etc. Det finns även en vinsch för lastning av defekta fordon. Vid behov kan andra släp också användas.

Skåpbilen rymmer ca. 15 kbm och får lasta ca. 1800 kg. Den är avgasklassad enligt EURO 5 och får dra max. 3000 kg. 

Enligt lagen måste alla kommersiella transporter där bil eller bil+släp har en sammanlagd totalvikt på över 3500 kg följa EUs kör och vilotider och färdskrivare måste användas. Därför är dragbilen försedd med en digital färdskrivare och du som kund kan vara säker på att våra transporter bedrivs enligt alla lagar och regler.

Företaget är baserat i södra Dalarna men kör över hela landet. 

Innehar F-skatt och utför transporter åt såväl privatpersoner som företag.

Har även börjat att lägga ut ett urval av utförda transporter på Facebook och Instagram.

Välkommen att höra av dig med din förfrågning.

Med vänliga hälsningar
Henrik Andersson